Mobiele BBQ / keuken

De mobiele BBQ / keuken is zelf voorziend . Er zitten twee koelkasten in die werken op accu's, hierdoor kun je op ieder gewenste locatie barbecuen. De bbq en bakplaat werken op gas. Er zit een brandblusser bij en twee afvalbakken.  Borden en bestek kunnen er bij gehuurd worden. Wij kunnen u hiervoor tevens 1ste klas vlees leveren plus toebehoren zoals salades ed.

Houtgestookte BBQ

De houtgestookte BBQ is voorzien van een grote bakplaat die houtgestookt verhit wordt. Makkelijk te gebruiken. Wordt kant en klaar opgesteld. Erg sfeervol. Ook hiervoor kunnen wij 1ste klas vlees leveren plus toebehoren.

De smoker

Uiteraard is de smoker te gebruiken als low en slow cooking BBQ voor grote groepen. Waar je dan heerlijke pulled pork of spareribs mee kunt maken.

Pulled pork : Wordt gemaakt van een stuk nekvlees van een varkens (meestal een kilo ). Het stuk vlees wordt gekruid en een paar uur in de koelkast geplaatst . Daarna wordt het langzaam gegaard in de smoker meestal drie a vier uur tot het in de kern van het stuk vlees 88 graden is. Vervolgens wordt het in aluminiumfolie gewikkeld en terug in de smoker neergelegd om een half uur te rusten zodat de vleessappen weer door het vlees kunnen trekken . Daarna wordt het uit de smoker gehaald en leggen we het stuk vlees in een grote schaal. Hier begint het pullen. Dit gebeurt met twee vorken en het vlees wordt letterlijk uit elkaar getrokken en heb je pulled pork . Lekker op een wrap met sla tomaat en een lekkere saus er bij. Dit hele traject kunnen we voor u verzorgen zodat u het gepulled krijgt en in de smoker kunt afgaren . In het grunns uutmekoar geropt zwien.